PROSINEC V DRUŽINĚ

     Prosincové těšení se na Vánoce nám v družině narušila vysoká nemocnost, která vládla celé škole. I tak jsme se ale na Vánoce pilně připravovali. Vyrobili jsme dárky a přáníčka pro rodiče, povídali a četli jsme si o Vánocích a hodně času jsme i přes chladné počasí trávili venku. V každém oddělení jsme také vyrobili pár menších dárečků pro potěšení obyvatelů Villy Martha. Děti si na těchto dárcích dávají vždycky velmi záležet a těší se, jakou jimi udělají radost.

     Ve škole proběhlo 8. prosince adventní odpoledne, kterého se zúčastnila i školní družina. Některá oddělení nacvičila ve spolupráci s třídními učiteli divadelní představení, jinde si paní vychovatelky připravily materiál, ze kterého si potom děti ve spolupráci s rodiči vytvořili svícen na vánoční stůl. Účast byla velká a nám se setkání dětí s rodiči velmi líbilo.

     Teď už jsme zvědaví, jestli i do družiny dorazí Ježíšek. Někde to bude před Vánocemi, v některých odděleních asi až začátkem ledna, ale určitě přijde. Vždyť v naší družině jsou jenom děti, které nezlobí.

     Přejeme Vám všem krásné vánoční svátky a do nového roku hodně zdraví, štěstí a osobní spokojenosti.

Vychovatelky školní družiny